Melódin Receptek
- Pikáns sütőtökkrém
- Medvehagymás fetás répakrém
- Chia puding
- Csokis-kávés hideg zabkása
- Görögdinnye turmix
- Füstölt sajtos tésztasaláta
- Tojáskrém
- Körözött
- Padlizsánkrém
- Frissítő gyömbéres ital
- Quinoa és avokádó saláta aszalt gyümölcsökkel és mandulával
- Gránátalmás rukkolasaláta
- Tojásos csicseriborsókrém (laktózmentes, fruktózszegény)
- Szárított paradicsomos fűszeres vaj
- Zakuszka
- Dinnyehéj dulcsáca
- Körtebefőtt
- Kovászos uborka
-
Nyári hússaláta
- Magvas rozskenyér zakuszkával
Tojáskrém
Hozzávalók / 3 adag
3 db főtt tojás
2 ek vaj (szobahőmérsékletű)
2 ek snidling
1 teáskanál mustár
Bors ízlés szerint
Só ízlés szerint
Elkészítés:
1.A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük.
2.Megtisztítjuk őket, és nagy lyukú reszelőn, lereszeljük.
3.Hozzáadjuk a vágott snidlinget, a mustárt, vajat, só, borsot, és jól elkeverjük, hogy krémes állagot kapjunk.
4.Kenhetjük aztán pirítósra, kétszersültre vagy csak egy jó szelet kenyérre.
- Pikáns sütőtökkrém
- Medvehagymás fetás répakrém
- Chia puding
- Csokis-kávés hideg zabkása
- Görögdinnye turmix
- Füstölt sajtos tésztasaláta
- Tojáskrém
- Körözött
- Padlizsánkrém
- Frissítő gyömbéres ital
- Quinoa és avokádó saláta aszalt gyümölcsökkel és mandulával
- Gránátalmás rukkolasaláta
- Tojásos csicseriborsókrém (laktózmentes, fruktózszegény)
- Szárított paradicsomos fűszeres vaj
- Zakuszka
- Dinnyehéj dulcsáca
- Körtebefőtt
- Kovászos uborka
-
Nyári hússaláta
- Magvas rozskenyér zakuszkával