Magvas rozskenyér zakuszkával
Hány főre: 1
Elkészítési idő: néhány perc
Nehézségi fokozat: könnyű
Hozzávalók
- 2-3 szelet rozskenyér
- 2-3 kanál zakuszka krém (megtaláljátok a Melóshop polcon is)
- 4-5 szem koktélparadicsom
- 1 sárgarépa
- néhány szem olivabogyó
- tetszőlegesen saláta
Elkészítés:
A rozskenyér különleges, enyhén savanykás ízéről, könnyen szeletelhetőségéről híres és arról, hogy sokkal tovább eltartható, mint más kenyerek.
Segítséget nyújt a megfelelő vércukorszint beállításában, a teltségérzet biztosításában.
Egy szendvics elkészítése nem rabol sokat az időnkből, mégis kivitelezhető úgy, hogy egészséges legyen és persze nagyon finom! Ha az alapanyagokat begyűjtöttük dolgunk már nincs is vele, csak fogyasszuk jóízűen!
Ha pedig az alapanyagok beszerzésére sem jut időnk, akkor ugorj be valamelyik Melódin étterembe és válassz egyet a szendvicstálak közül!
Jó étvágyat hozzá!