Melódin Receptek
- Pikáns sütőtökkrém
- Medvehagymás fetás répakrém
- Chia puding
- Csokis-kávés hideg zabkása
- Görögdinnye turmix
- Füstölt sajtos tésztasaláta
- Tojáskrém
- Körözött
- Padlizsánkrém
- Frissítő gyömbéres ital
- Quinoa és avokádó saláta aszalt gyümölcsökkel és mandulával
- Gránátalmás rukkolasaláta
- Tojásos csicseriborsókrém (laktózmentes, fruktózszegény)
- Szárított paradicsomos fűszeres vaj
- Zakuszka
- Dinnyehéj dulcsáca
- Körtebefőtt
- Kovászos uborka
-
Nyári hússaláta
- Magvas rozskenyér zakuszkával
Csokis-kávés hideg zabkása
Hozzávalók / 1 adag
10 g étcsokoládé
1 teáskanál instant kávé
175 ml forró víz
40 g zabpehely
1 ek chiamag
1 késhegynyi fahéj
0.5 közepes db banán
10 g mandulavaj
Elkészítés:
1.Az étcsoki kockákat és az instant kávéport tegyük egy kis tálba, és öntsünk rá egy kis forró vizet, épp csak annyit, hogy feloldódjon a kávé, a csoki pedig elolvadjon.
2.Keverjük össze a zabpelyhet, chia magot, fahéjat, a felkockázott fél banánt és a csokis-kávés keveréket.
3.Öntsük rá a vizet, keverjük össze, és éjszakára tegyük a hűtőbe.
4.Másnap reggel keverjünk rajta egyet, karikázzunk rá banánt, szórjuk meg csoki darabokkal, és kanalazzunk rá egy kis mandulavajat. Ha túl sűrűnek találjuk, egy kis tejjel hígítsuk.
- Pikáns sütőtökkrém
- Medvehagymás fetás répakrém
- Chia puding
- Csokis-kávés hideg zabkása
- Görögdinnye turmix
- Füstölt sajtos tésztasaláta
- Tojáskrém
- Körözött
- Padlizsánkrém
- Frissítő gyömbéres ital
- Quinoa és avokádó saláta aszalt gyümölcsökkel és mandulával
- Gránátalmás rukkolasaláta
- Tojásos csicseriborsókrém (laktózmentes, fruktózszegény)
- Szárított paradicsomos fűszeres vaj
- Zakuszka
- Dinnyehéj dulcsáca
- Körtebefőtt
- Kovászos uborka
-
Nyári hússaláta
- Magvas rozskenyér zakuszkával