Melódin Receptek
- Vadas sertésből
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Spenótos mozzarellás lasagne
- Aszalt szilvás szűzpecsenye
- Baconos csirkemell őzgerincformában
- Dubarry szelet
- Mézes-mázos grill oldalas
- Gluténmentes, céklás hajdinarizottó rozmaringos sült csirkecombbal
- Töltött zellergumó
- Fitt csicseriborsó ragu
- Quesadilla con pollo
- Roston sült sertésszűz zöldbors mártással
- Roston sült kacsamell borsos narancsmártással
- Lencsefőzelék
- Tejszínes pulykarizottó
- Portugál szárnyasragu sajtos rizsgombóccal
- Csőben sült csirkemell, ruccolás paradicsommal
- Zelleres borzaska
- Paleo baconos fűszeres csirkemáj, gombával
- Rozmaringos csülök, kapros sztrapacskával
- Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
- Rakott karfiol
- Mediterrán ragu
Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
Hány főre: 4
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi fokozat: könnyű
Hozzávalók
- 40 dkg pulykamell csík
- 15 dkg koktélparadicsom
- 1 zacskó madársaláta
- 1 zacskó sült csirke fűszersó
- 1 zacskó sajtmártás
- 10 dkg gorgonzola
- só, bors
Elkészítés:
A pulykamell csíkokat fűszerezzük a sült csirke fűszersóval, majd kb. 1 órát állni hagyjuk, aztán roston megsütjük. Közben elkészítjük a sajtmártást, és belemorzsoljuk a friss gorgonzolát. A sült pulykamell csíkokat átkeverjük a sajtmártással 1 percet sütjük, majd kupacokat formálunk belőle a madársalátára. Végül félbevágott koktél paradicsommal színesítjük.
- Vadas sertésből
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Spenótos mozzarellás lasagne
- Aszalt szilvás szűzpecsenye
- Baconos csirkemell őzgerincformában
- Dubarry szelet
- Mézes-mázos grill oldalas
- Gluténmentes, céklás hajdinarizottó rozmaringos sült csirkecombbal
- Töltött zellergumó
- Fitt csicseriborsó ragu
- Quesadilla con pollo
- Roston sült sertésszűz zöldbors mártással
- Roston sült kacsamell borsos narancsmártással
- Lencsefőzelék
- Tejszínes pulykarizottó
- Portugál szárnyasragu sajtos rizsgombóccal
- Csőben sült csirkemell, ruccolás paradicsommal
- Zelleres borzaska
- Paleo baconos fűszeres csirkemáj, gombával
- Rozmaringos csülök, kapros sztrapacskával
- Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
- Rakott karfiol
- Mediterrán ragu