Melódin Receptek
- Vadas sertésből
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Spenótos mozzarellás lasagne
- Aszalt szilvás szűzpecsenye
- Baconos csirkemell őzgerincformában
- Dubarry szelet
- Mézes-mázos grill oldalas
- Gluténmentes, céklás hajdinarizottó rozmaringos sült csirkecombbal
- Töltött zellergumó
- Fitt csicseriborsó ragu
- Quesadilla con pollo
- Roston sült sertésszűz zöldbors mártással
- Roston sült kacsamell borsos narancsmártással
- Lencsefőzelék
- Tejszínes pulykarizottó
- Portugál szárnyasragu sajtos rizsgombóccal
- Csőben sült csirkemell, ruccolás paradicsommal
- Zelleres borzaska
- Paleo baconos fűszeres csirkemáj, gombával
- Rozmaringos csülök, kapros sztrapacskával
- Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
- Rakott karfiol
- Mediterrán ragu
Mediterrán ragu
Hány főre: 4
Elkészítési idő: 50 perc
Nehézségi fokozat: közepes
Hozzávalók
- 50 dkg sütőtök
- 60 dkg fejes káposzta
- 25 dkg cukkini
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej lilahagyma
- 1 db kápia
- 1db sárgarépa
- zakuszka krém
- kevés oliva olaj
- só
- bors
- szerecsendió
- gyömbér
Elkészítés:
A sütőtököt és a káposztát 2x2-es kockákra vágjuk, a lilahagymát felaprítjuk, a cukkinit fél karikára. Olíva olajon elkezdjük pirítani a sütőtököt és a káposztát(ha kell, kevés vízzel felöntjük), mikor félig megpuhult hozzáadjuk a lilahagymát, fokhagymát a cukkinit és fűszerezzük szerecsendióval és gyömbérrel. A végén hozzáadjuk a zakuszkát és összeforraljuk.
- Vadas sertésből
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Spenótos mozzarellás lasagne
- Aszalt szilvás szűzpecsenye
- Baconos csirkemell őzgerincformában
- Dubarry szelet
- Mézes-mázos grill oldalas
- Gluténmentes, céklás hajdinarizottó rozmaringos sült csirkecombbal
- Töltött zellergumó
- Fitt csicseriborsó ragu
- Quesadilla con pollo
- Roston sült sertésszűz zöldbors mártással
- Roston sült kacsamell borsos narancsmártással
- Lencsefőzelék
- Tejszínes pulykarizottó
- Portugál szárnyasragu sajtos rizsgombóccal
- Csőben sült csirkemell, ruccolás paradicsommal
- Zelleres borzaska
- Paleo baconos fűszeres csirkemáj, gombával
- Rozmaringos csülök, kapros sztrapacskával
- Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
- Rakott karfiol
- Mediterrán ragu