Melódin Receptek
- Vadas sertésből
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Spenótos mozzarellás lasagne
- Aszalt szilvás szűzpecsenye
- Baconos csirkemell őzgerincformában
- Dubarry szelet
- Mézes-mázos grill oldalas
- Gluténmentes, céklás hajdinarizottó rozmaringos sült csirkecombbal
- Töltött zellergumó
- Fitt csicseriborsó ragu
- Quesadilla con pollo
- Roston sült sertésszűz zöldbors mártással
- Roston sült kacsamell borsos narancsmártással
- Lencsefőzelék
- Tejszínes pulykarizottó
- Portugál szárnyasragu sajtos rizsgombóccal
- Csőben sült csirkemell, ruccolás paradicsommal
- Zelleres borzaska
- Paleo baconos fűszeres csirkemáj, gombával
- Rozmaringos csülök, kapros sztrapacskával
- Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
- Rakott karfiol
- Mediterrán ragu
Fitt csicseriborsó ragu
Hány főre: 4
Elkészítési idő: 60
Nehézségi fokozat: közepes
Hozzávalók
- 20 dkg csicseriborsó
- 1 közepes fej burgonya kockázva
- fél fej fejeskáposzta
- 1 szál fehérrépa
- 1 szál sárgarépa
- 10 dkg paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 szál póréhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- babérlevél
- fűszerpaprika
- olivaolaj
- só, bors
- zöldség alaplé
Elkészítés:
A szárított csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk. A póréhagymát apróra vágjuk és a beáztatott csicseriborsóval a zöldség alaplében feltesszük főzni. Ha felforrt takarékra vesszük és hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, fokhagymát, kockázott sárgarépát és fehérrépát, paradicsomot, káposztát. Fűszerezem és lassan készre főzöm. A végén olíva olajjal átkeverjük és sok friss petrezselyemzölddel megszórom.
- Vadas sertésből
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Spenótos mozzarellás lasagne
- Aszalt szilvás szűzpecsenye
- Baconos csirkemell őzgerincformában
- Dubarry szelet
- Mézes-mázos grill oldalas
- Gluténmentes, céklás hajdinarizottó rozmaringos sült csirkecombbal
- Töltött zellergumó
- Fitt csicseriborsó ragu
- Quesadilla con pollo
- Roston sült sertésszűz zöldbors mártással
- Roston sült kacsamell borsos narancsmártással
- Lencsefőzelék
- Tejszínes pulykarizottó
- Portugál szárnyasragu sajtos rizsgombóccal
- Csőben sült csirkemell, ruccolás paradicsommal
- Zelleres borzaska
- Paleo baconos fűszeres csirkemáj, gombával
- Rozmaringos csülök, kapros sztrapacskával
- Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
- Rakott karfiol
- Mediterrán ragu